Podle našeho Instagramu (btw, sledujete nás tam?) to může vypadat, že jsme se hlavně cpaly na pláži :) V zákulisí jsme ale makaly na několika novinkách, který vám tenhle měsíc postupně ukážeme. Tu první už na konci tadytoho článku! Ale nejdřív pro vás máme zase pár tipů na vyzkoušení.

V srpnu jsme makaly na pár novinkách, který vám tenhle měsíc postupně ukážeme. Tu první už na konci článku! Ale nejdřív zase pár tipů na vyzkoušení.

Co nás v srpnu zaujalo:

  • V poslední době se hodně zabejváme tím, kde vzít víc času na věci, který chceme dělat a nestíháme je. Odpověď je celkem jasná – ráno si přivstat. Fakt, dělaj to tak i ti nejúspěšnější. Vyzkoušejte to co nejdřív, dokud je ještě venku brzo ráno světlo – to se totiž vstává o dost líp než pak v zimě.
  • Ale co když jste spíš noční sovy než ranní ptáčata? No… Hal Elrod vám v týhle knížce vysvětlí, že na tom nezáleží. Jo, taky jsme byly skeptický, ale něco na tom fakt je.
  • A tady máte rovnou appku, která vám pomůže ten čas ráno zorganizovat :)
  • Z trochu jinýho soudku, Lucie na svým blogu sepsala články o roadtripu po Austrálii, který nedávno zažila. A v tomhle se zaměřila hlavně na to, jak ušetřit, kde se dá a zároveň si to co nejvíc užít.
  • Když už jsme u toho cestování… Ušetřete si pár hodin času, než se na vás svalí podzimní povinnosti a přečtěte si knihu Muž, který chtěl být šťastný, která vás zanese na Bali. Nechte si vyčarovat úsměv na tváři, zapřemýšlejte, jak alespoň některá z mouder aplikovat do svýho běžnýho života a buďte taky šťastný.
  • Víme, že někoho můžou tyhle self-help knihy trochu štvát a taky se nedají číst donekonečna. Až budete mít chuť na něco jinýho, sáhněte po Ready, player one. Bude se vám líbit hlavně, když jste tak trochu geekové, máte rádi počítačový hry a občas si představujete, jak by se žilo v internetové alternativní realitě :)
  • A nebo místo čtení dělejte cokoliv, co chcete, co vás baví a je to prostě „ta vaše věc“. Inspirace tady.
  • A ještě připomínáme – nezapomeňte soutěžit o náš plakát u Rendy. Pospěšte si, zúčastnit se můžete jen do konce týdne.

3, 2, 1, teď!

Jestli jste sem odscrollovali hned po prvním odstavci, abyste se podívali, co vám to chceme na konci článku ukázat… tak byste se měli fakt stydět :) Každopádně ať tak nebo tak – tadá:

V srpnu jsme makaly na pár novinkách, který vám tenhle měsíc postupně ukážeme. Tu první už na konci článku! Ale nejdřív zase pár tipů na vyzkoušení.

A ne, neukazujeme vám jen další fotku z pláže, abyste byli smutní, že v Čechách už pomalu začíná podzim. Podívejte se pořádně a napište nám do komentářů, jak se na první z novinek těšíte.

O tomto diskutuje “Číčotipy: Jakej byl srpen

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *